• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

RITUALS The Ritual of Happy Buddha Doucheschuim - 200 ml

Chuggington
€ 8.508.50
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.010
lees meer
RITUALS The Ritual of Happy Buddha Doucheschuim - 200 ml
bph

Doe een beetje gel in je hand, in contact met water verandert deze in rijkverzorgend schuim Gebruik na het douchen The Ritual of Happy Buddha bodycream om dezelfde geurervaring te beleven.

Gebruiksaanwijzing:

Breng een kleine hoeveelheid gel op je hand aan - in contact met water verandert de gel onmiddellijk in een rijk, verfrissende schuim. Op vochtige huid inmasseren en geniet van het rijke schuim. Wil jij jouw verwenmoment compleet maken? Gebruik dan ook de Happy Buddha Douche Olie, Happy Buddha hair & body mist, Happy Buddha Body Cream & Happy Buddha Droge Olie.

Ingrediënten:

Je dagelijkse dosis geluk met de geur van Zoete Sinaasappel en Cederhout.

Zoete Sinaasappel

Zoete Sinaasappel is het Chinese symbool voor geluk en voorspoed. De sprankelende, kruidige fris-zoete geur van Zoete Sinaasappel stimuleert je energie en goede humeur. In China symboliseert de oranje kleur goud, zodat het aanbieden van een Sinaasappel gelijk staat aan een wens voor geluk en voorspoed.

Cederhout

De majestueuze Ceder geeft schaduw en beschutting aan eeuwenoude Japanse tempels en paleizen. De altijd groene bomen zijn een symbool van standvastigheid en onsterfelijkheid. De zuivere, aromatische essentiële olie van de Ceder heeft een prikkelende, houtachtige geur.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box